0

Kale plek op achterhoofd

Je bent op pad in schitterende natuur en natuurlijk is het spannende of je rypes gaat zien en zo ja, of je er eentje schiet. Tijdens die dag heb ik 6 rypes gezien maar die waren te ver weg om er op te schieten. Ik ben helaas met een lege rugzak naar huis gegaan maar wel met een ervaring rijker. Ik kwam nog een ervaren jager tegen en die gaf ook aan dat er dit jaar weinig rypes zaten en hij had er de eerste 2 dagen dat hij op jacht was geen gezien, iets wat hij nog niet eerder had meegemaakt. Volgende jaar toch maar eerst wat meer op de schietbaan op kleiduiven oefenen en maar hopen dat ik meer succes heb. Helaas geen rypes dit jaar maar toch wel een paar schoten gelost. Afgelopen vrijdag hebben we voor het eerst bezoek gehad van Koning Winter dit jaar. Vrijdag-zaterdag is er een dikke 45 cm sneeuw gevallen en rond Oslo is er zelfs een kleine 80cm gevallen. In noorwegen schrijft de wet voor dat je banden moet hebben die geschikt zijn voor de rijomstandigheden. Dit houdt dus in dat je winterbanden moet hebben als het sneeuwt. Er waren redelijk wat automobilisten die nog geen tijd hadden gehad om winterbanden op de auto te leggen en die hadden dus dikke pech afgelopen weekend. Werd je aangehouden met zomerbanden op de auto dan werd het rijbewijs ingenomen en kreeg je een dikke boete. De politie heeft nog extra berichten gezet op facebook en twitter huis om iedereen te waarschuwen en een half uur later rijdt een politieauto de weg af op zomerbanden!

kale plek op achterhoofd

Gedwongen Op boerderij - 1 door Remy - sexverhalen

Helaas was het niet mogelijk om dichterbij onderzocht te worden op korte termijn dus Ingrid heeft een kleine 6 uur moeten rijden voor een onderzoek van. Uit het onderzoek kwam eigenlijk al wat Ingrid en de dokter vermoeden: carpaal tunnel syndroom. Volgende de arts moest ze zo snel mogelijk geopereerd worden en op 1 december gaat ze (waarschijnlijk) onder het mes in Ål (op 15 minuten rijden van Hol). Ik schrijf extra waarschijnlijk want eerst moet er weer een andere arts naar kijken en deze beslist of ze geopereerd moet worden (wat dan aansluitend zal gebeuren want ze hebben al tijd voor de operatie ingepland). Na de operatie mag Ingrid 2 weken niets doen met de geopereerde hand en dat zal nog een hele uitdaging worden Ingrid kennende. Gelukkig heb ik 1,5 week vrij na de operatie zodat ik haar in de watten kan leggen. Ingrid en nova tijdens de verkenningswandeling. Laatst augustus kreeg haar ik een mailtje dat ik een jachtvergunning had gekregen voor haugastøl (op een half uur rijden van Hol) en dat dit jaar de rypejakt door zou gaan. Er waren wel wat restricties maar vanaf 10 september mocht er dan eindelijk gejaagd worden. Er werd wel al aangegeven dat er weinig rypes waren en dat er niet op volwassen mannetjes geschoten mocht worden. Omdat ik nog nooit in het jachtgebied was geweest hebben we eerst maar eens een verkenningswandeling gemaakt door het gebied en het is er schitterend. Je hebt een mooi zicht op de hele omgeving met als toetje hallingskarvet (1900 meter). 14 september ben ik dan voor het eerst op jacht geweest en alhoewel ik geen het rype geschoten heb was het een schitterende ervaring.

kale plek op achterhoofd

tuin maar daar hebben we wel wat hulp bij nodig. Ons huis ligt op een hellend perceel dus er moet toch echt een graafmachine aan te pas komen om het een gedeeltelijk vlakke tuin te laten worden. We hebben plannen om in 2018 een garage/carport te laten maken dus dan kan de tuin tegelijkertijd aangepakt worden. We hebben nu genoeg plek op het balkon om buiten te zitten maar voor nova zou het ook mooi zijn als ze wat meer plek heeft om rond te rausen. Tussen al deze wilde struiken/planten staan trouwens ook een aantal struiken met wilde frambozen waar we al lekker van gesmuld hebben (smaken er goed in de yoghurt en op pannenkoeken). Pannenkoek met wilde frambozen, ingrid zit momenteel helaas in beetje in de lappenmand. Rond de verhuizing heeft ze veel zwaar werk gedaan met de handen (opschuren van verschillende meubels en met de bosmaaier in de tuin gewerkt). Op een gegeven moment begon ze tintellingen te krijgen in de vingers van haar linker hand (net alsof de vingers sliepen). Helaas waren de tintelingen na 3 weken nog niet over dus toch maar even naar de dokter. Hier kreeg ze een medicijnen kuur maar deze gaven helaas ook niet het gewenste resultaat. Na weer een bezoek aan de huisarts in ze doorgestuurd naar een gespecialiseerde arts in Oslo.

Kale super ceny levné dopravné

Station Geldermalsen - foto's en omschrijving op stationsweb

Zoals ik al zei het is altijd heerlijk om weer even in Nederland te zijn en de familie in je armen te kunnen sluiten maar het is ook altijd fijn om weer thuis te zijn. Borte bra, hjemme best zoals we hier zeggen. Terwijl de noren genieten van de wintervakantie blijven wij pijn gewoon werken. Wij gaan wel på tur met de sneeuwschoenen als iedereen weer moet werken. Heerlijk, alleen op de wereld in ¨winter¨ wonderland! Nov 7, filed Under, geen rubriek 1 Comment, vrij vertaald: we hebben het erg naar onze zin in ons nieuwe huis in Hol. Het is inmiddels al weer 3,5 maand geleden dat we de deur eten achter ons dicht trokken op de jonstøllie in geilo en we naar Hol verhuisden. Alhoewel we ons meteen thuis voelden in ons nieuwe huis is het toch altijd even afwachten maar we willen voor geen goud meer terug naar geilo. Het is een lekker ruim huis met groot balkon waar we de komende jaren niets aan hoeven te doen. De tuin (van ruim 1000 m2) is een ander verhaal.

kale plek op achterhoofd

De winter is nog lang niet voorbij. Het skieën en langlaufen gaat gewoon door want er wordt  kunstsneeuw gemaakt. Al zijn niet alle pistes open wegens te weinig sneeuw. Stephan is vorige week gaan sneeuwschoen wandelen, voor de eerste keer deze winter. Prachtige dag 5 graden en volle zon. Tussendoor zijn we ook nog een paar dagen in Nederland geweest. Een verrassingsbezoek voor Mam Hendrix haar 70 verjaardag. Erg gezellig om de hele familie weer te zien. We hebben weer even genoeg friet, bitterballen, vlaai en chinees gehad. 2 kilo aangekomen na een paar dagen in Nederland.

Haaruitval bij jongeren : wat nu te doen - drs Plinck

Nu maar hopen dat het na al deze tegenslagen nu goed gaat en dat ze aan het eind van het jaar de schouder weer kan gebruiken. Eind augustus komen pap en mam Hendrix met een bevriend stel op vakantie in geilo dus dan hebben we ook nog een weekje lekker vrij om toerist in eigen regio uit te hangen. Feb 19, filed Under, geen rubriek, leave a comment. Schreven wij vorig jaar rond januari nog ¨af te halen, sneeuw¨roepen we nu waar blijft de sneeuw? Het is een bijzonder milde winter. Er ligt sneeuw maar veel minder als soep vorige jaren. De ene week is het -15 graden de andere week is het 3 graden. De sneeuw smelt dus wordt ijs en er komt weinig nieuwe sneeuw bij. Vandaag gemeten op het balkon 12 graden, voorjaar temperaturen in de wintervakantie. Maar we mogen wel genieten van de heerlijke zon die weer te voorschijn is gekomen. Wat is het leven fijn als de zon schijnt! En volgende week wordt er weer kou en wat sneeuw vermeld, dus we blijven positief. kale plek op achterhoofd

Dus geen voer, lekkers, lange lijn en speeltjes voor nova. Gelukkig was er een Europris waar we voor niet al te veel geld het meest noodzakelijke hebben kunnen kopen en na wat vertraging wegens wegwerkzaamheden kwamen we dan eindelijk na 7 uur rijden aan in Kragerø. Het appartement lag 20 spirulina minuten lopen van het centrum en na een bezoekje aan het centrum hebben we de verjaardag van Ingrid op het terras van het appartement gevierd. Vrijdag zijn we de hele dag op Jomfruland geweest, een eiland op ongeveer 50 minuten varen met de veerboot vanaf Kragerø. Het was een lekker relaxte dag waarop we veel gewandeld hebben en lekker op het strand gelegen. Niet alleen wij waren moe maar nova lag s´avonds ook flink te snurken. We hadden op vrijdag een goede ambachtelijke slager gevonden in Kragerø en de verste bbq worsten waren zo lekker dat we maar direct een paar pakken voor thuis hebben mee genomen. Zaterdag stond eigenlijk nog een eilandbezoek op de planning maar we hebben lekker wat in Kragerø rond gelopen en verder rustig aan gedaan en voor je het weet is het weer zondagmorgen en zit je weer in de auto richting huis. Kragerø, over 2 weken gaan we een paar dagen naar Nederland om te vieren dat pap en mam neeten 45 jaar getrouwd zijn. Eigenlijk zouden we dit een geilo vieren maar mam kreeg begin dit jaar last van haar schouderprotese die ze 8 jaar geleden gekregen heeft. Na onderzoek bleek dat er 2 schroeven afgebroken waren en dat er een bacterie in de schouder zat. Inmiddels is de schouder verwijderd en krijgt ze als alles goed gaat op 31 augustus een nieuwe schouder.

Haaruitval - alle oorzaken op een rij

Een relatief makkelijke wandeling met dit uitzicht. Welcome to the hotel California, toen we in Eidfjord woonden hebben we een kano gekocht die we eigenlijk maar een paar keer gebruikt hebben en in geilo hebben we er helemaal niets mee gedaan. Nu we zo dicht aan het water wonen moeten we toch eigenlijk meer gebruik gaan maken van de kano zeiden we tegen elkaar maar eerst moest de kano in elkaar gezet worden. Deze keer is het gelukt zonder veel gekibbel en toen konden we het water. Omdat het plan is om nova mee te nemen ging Ingrid achterin zitten (omdat daar het meeste plaats is voor nova) maar de persoon achterin is ook de stuurman/stuurvrouw. Om een of andere reden leek het wel of de stuurvrouw haar kompas niet helemaal gekalibreerd had want we gingen alle kanten op veel maar niet de kant waar we naar toe wilden. Nadat we van plaats gewisseld hadden ging het een stuk beter zoals je op de foto kunt zien hadden we er ook plezier. Nu nog met nova in de kano proberen wat misschien wel een uitdaging gaat worden. De bedoeling is dat ze in de kano blijft zitten maar ze is zo gek op water dat de kans wel aanwezig is dat ze een poging doet in het water te springen vanuit de kano. The love boat, afgelopen weekend zijn we een weekend naar Kragerø geweest aan de oostkust van noorwegen om te vieren dat Ingrid 45 jaar werd. Kragerø is een mooi, pittoresk plaatsje aan het water met veel eilanden in de buurt. Het was een lange rit naar Kargerø en bij de eerste stop kwamen we erachter dat Stephan was vergeten de spullen van nova in de auto te zetten.

kale plek op achterhoofd

Gelukkig konden ze op zondag een vliegtuig vanuit Alta pakken eten en moe maar met een onvergetelijke ervaring kwam Ingrid veilig weer tuis zondagavond. Dik 2000 kilometer van Oslo. Je merkt wel dat Hol ongeveer 300 meter lager ligt dan geilo want hier is de sneeuw ongeveer 3-4 weken eerder verdwenen dan in geilo. Dit jaar is er niet zo veel sneeuw gevallen als normaal en zeker met wat mildere periodes tussendoor was de sneeuw rond eind maart verdwenen hier. Op de hardangervidda daar in tegen ligt langer sneeuw en op 6 mei zijn we naar Dyranut gereden om daar nog lekker te sneeuwschoenwandelen. Bij vertrek was het nog een graad of 5-6 en we hadden genoeg kleding aan maar na een half uurtje konden de jassen en truien als snel uit want de zon stond vol aan de strakblauwe hemel en het was heerlijk om daar zo rond. Bij thuiskomst in Hol kon de korte broek weer aan want op het terras was het 24 graden en wat is er dan lekkerder dan de bbq aan te steken. Iedereen kent natuurlijk het liedje welcome to the hotel California van The eagles wel. In de gemeente hol staat een berghut met de naam Hotel California binnen in deze hut staat de tekst van dit nummer geschreven. Ingrid hoorde van een vaste klant in de dierenwinkel dat het een mooie wandeling is naar de hut met een prachtig uitzicht op Hallingskarvet. Op een zonnige vrije dag zijn de dames (Ingrid nova) op pad gegaan en er was niets gelogen van wat de man zei.

Black holes and revelations - wikipedia

Jul 21, filed Under, geen rubriek, leave a comment, nova op de plek waar ze het liefste is: in de bergen 11 juli is het al weer een jaar geleden dat we de sleutels kregen van ons prachtige huis in Hol. Zoals al eerder geschreven waren we helemaal weg van het huis toen we het voor de eerste keer zagen. We hebben in Eidfjord en geilo ook op mooie, rustige plekken gewoond maar hier voelen we ons echt helemaal thuis. Het is een gezellig huis in een rustige straat en met een werelds uitzicht. Voor wie op zoek is naar biest actie en spanning is Hol beginners (300 inwoners) niet de meest geschikte woonplaats maar voor ons die op zoek waren naar rust en ruimte is Hol het paradijs. We zeggen nog steeds vaak tegen elkaar dat dit de beste beslissing is die we ooit hebben genomen en dat we hier niet meer weg gaan voordat we naar een bejaardentehuis moeten. De tijd gaat zo vlug dat het inmiddels al weer eind juli is en sinds onze laatste blog in februari hebben we veel leuke en actieve dingen gedaan. Zo is Ingrid in maart naar Alta (noord noorwegen) geweest om een weekend de finnmarksløp, een hondenslede wedstrijd, te bezoeken. Ze had een wedstrijd gewonnen die was uitgeschreven door een leverancier van hondenbenodigheden en Ingrid was een van de gelukkigen. Na een lange reis (eerst naar Gardermoen met de auto (3,5 uur dan 2 uur in het vliegtuig en daarna nog een autorit van 5 uur) kwamen ze dan eindelijk aan in Alta. Op de startdag hadden ze eerst een ontmoeting met enkele deelnemers en daarna hebben ze staan kijken bij de start van de race. Daarna met sneeuwscooters naar een berghut waar de deelnemers langs kwamen en na wat heerlijke lokale gerechten (en lang wachten) ging de reis waar naar de overnachtingsplaats waar ze moe van de hele dag buiten zijn op tijd het bed opzochten.

Kale plek op achterhoofd
Rated 4/5 based on 651 reviews
SHARE

kale plek op achterhoofd Xazekaf, Tue, May, 15, 2018

De schaar erin, voor het toeziend oog van haar twee miljoen volgers liet ze een vriendin de schaar in haar lange lokken zetten. Ze ging verder met een scheerapparaat en maakte het af met een scheermesje. En het resultaat staat haar prachtig.

kale plek op achterhoofd Jetyci, Tue, May, 15, 2018

Ze had zo lang extensions gedragen dat haar haar af begon te breken en ze zelfs op bepaalde plekken helemaal geen haar meer had. Ze vertelt: I noticed my hair breaking a lotIf you go through my head youll find constant little bald spots. my extension left me bald.

kale plek op achterhoofd Igicibeb, Tue, May, 15, 2018

Alex Ebbers ma 12 februari 2018 teen vogue, extensions kunnen prachtig zijn, maar als je er niet voorzichtig mee omgaat, kunnen ze behoorlijk veel schade aanrichten. Vanessa martinez, eenr die haar hoofd kaal moest scheren. Kale plekken, vanessa schoor al haar haar af nadat ze door haar extensions kale plekken op haar hoofd had gekregen.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: